Leave Your Message

O le a le fa'aogaina o fusi pa'u palasitika modular i laina gaosi meainu atamai

2024-08-12

I le gaosiga o meainu atamai, fusipa'u palasitika mata'itusi e eseese talosaga, aemaise lava e aofia ai vaega nei:

1.jpg 2.jpg

**Vaega o felauaiga**:

  1. Tuuina atu o Mea Matagofie: Faʻaaogaina e faʻalelei ma lelei le felauaiga o mea mataʻutia eseese, e pei o fualaau aina, suka, faʻaopoopoga, ma isi, mai le nofoaga e teu ai i le nofoaga e gaosi ai.
  2. Fa'ailoaina muamua: I totonu o le fa'agasologa o le faguina o le fagu, o le preform e sa'o ma fa'atuatuaina le tu'uina atu i le fagu fagu meafaigaluega e fa'amautinoa ai le fa'aauauina o le gaosiga.

**Fa'atumuina**:

  1. Tuuina atu o fagu: Aveina fagu gaogao i totonu o le mea e faʻatumu ai ma tuʻuina atu lelei fagu atoa pe a maeʻa ona faʻatumu, faʻamautinoa le saʻo ma le mautu o le tulaga o fagu i le taimi o le faʻatumu.

**Vaega Fa'apipi'i**:

  1. Fa'auma oloa fa'atauina: Fa'amomoli le afifiina o mea inu ua mae'a oloa i le palletizing area po'o le faleteuoloa, fetuutuunai i saoasaoa eseese ma suiga mana'oga i le faagasologa.

**Fa'amamāina**:

  1. Faʻasalalauga Faʻasalalauga: I le taimi o le faʻamamaina masani o le laina gaosiga, e faʻafaigofie ai le faʻafeiloaʻiina o vaega o meafaigaluega e manaʻomia ai le faʻamamāina, ma o lona faʻafefeteina e faʻatumauina lelei le faʻatinoina o le siosiomaga o le suavai.

**Laasaga Fa'avasega**:

  1. Fa'avasegaina o oloa e le'i fa'amalieina: Mo mea inu meainu ua iloa, e mafai ona fa'avasega mai le laina autu o le felauaiga e aunoa ma le a'afiaina o le saoasaoa o le gaosiga atoa.

O uiga o fusi paʻu palasitika modular e sili ona talafeagai mo manaʻoga o laina gaosi meainu atamai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai a latou faʻamaʻi lelei ma e mafai ona tatalia le tafia o vailaʻau masani i le gaosiga o meainu; o latou mamanu faʻapipiʻi faʻafaigofieina le faʻapipiʻiina, faʻapipiʻiina, ma le tausiga. I le tulaga o le faaleagaina i le lotoifale, e mafai ona vave suia le module talafeagai, faaitiitia downtime o le laina gaosiga; o mea palasitika e fai si malamalama, faʻatasi ai ma le maualalo o le faʻaaogaina o le malosi ma le maualalo o le pisa i le taimi o le faʻagaioiga, fatuina o se siosiomaga sili atu galuega mo le gaosiga o laina. I le taimi lava e tasi, o le pito i luga o le fusi paʻu palasitika e masani ona i ai se malosi faʻamalosi, lea e faʻamautinoa ai o fagu inu poʻo isi vaega o le a le see pe suia i le taimi o felauaiga, faʻaleleia le mautu ma le faʻamaoni o le gaosiga.

3.jpg 4.jpg tuoxin5.jpg